NIEUW! Bij ons nu groepsaccomodatie tot 50 personen

Bij It Pottebakkershûs, aan de achterkant met landelijk uitzicht.

 

Nieuwe folder

In de nieuwe folder staat naast de informatie over het restaurant nu ook onze nieuwe groepsruimte "In de Pottenbakkerij" vermeld.
Nieuwsbrief
Wilt u graag op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.
Versturen

Nieuws

19 december 2011

Winter modeshow It Pottebakkershûs

Stipt acht uur werd de deur gesloten om te beginnen met een spetterende show die werd gepresenteerd door lady speaker Hilde Twijnstra.

Modehuis F.M. de Boer beet de spits af met vier modellen die allemaal prachtige kleding showden van  o.a. Garcia, Gaastra en Twin life.

Noarderwind was ook vertegenwoordigd met twee modellen. Comfortabele broeken en truien van onder andere het merk Helly Hansen kwamen voorbij op de catwalk.

Het verwende nest verraste het publiek zoals elk seizoen weer met betaalbare hippe kleding. De dames droegen prachtige sjaals, rokjes, jasjes en leuke shirts.

Als nieuwkomer werd Koch Kado welkom geheten. Met de merken Noa Noa en IS- IS lieten modellen Yvonne en Andrea zien dat Koch Kado en prachtige collectie kleding in huis heeft.

Wederom een avond om niet snel te vergeten. In het voorjaar zullen we zeker weer terugkomen met de presentatie van de nieuwe voorjaarscollectie in Restaurant It Pottebakkershûs.

Vergeet niet alvast de midwinterverhalen en kuiertocht op 29 januari 2012 te noteren. Begin januari zullen de verhalenvertellers en de locaties bekend gemaakt worden.