Nieuws

 

Midwinterverhalentocht 27 januari 2019

Midwinterverhalentocht 27 januari 2019 

Na het succes van de afgelopen jaren heeft het team van it Pottebakkershûs opnieuw een aantal verhalenvertellers bij elkaar gebracht.

Kaarten en info bij Restaurant It Pottebakkershûs 0515-541900 of via info@itpottebakkershus.nl

 

VACATURE MEDEWERKER KEUKEN en BEDIENING

Restaurant “It Pottebakkershûs” in Workum biedt, naast culinair genieten, mogelijkheden om een feest of andere bijeenkomst te organiseren in haar groepsruimte "In de Pottenbakkerij".

 

Workshop pottenbakken met als afsluiting een uitgebreide high tea

Wilt u een dagdeel vullen met een origineel  programma voor bijvoorbeeld een aantal vriendinnen, collega’s of familie. Dan hebben wij voor u een leuke mogelijkheden!

 

NIEUW! Bij ons nu groepsaccomodatie voor 55 personen

Bij It Pottebakkershûs, aan de achterkant met landelijk uitzicht.

Nieuws

27 mei 2014

Nieuwe menukaart It Pottebakkershûs

Chef-kok Maarten Bakker en zijn keukenbrigade staan  garant voor gezonde en smaakvolle gerechten.

Wat dacht u van: Tomatensoep met mascarpone, bruchetta van tomaat en basilicum, vegetarische lasagne met tomatensaus, seizoensgroenten gegratineerd met mozzarella of Gebakken heekfilet met mediteraanse rijst en saus van geroosterde paprika. Als u zich liever laat verrassen dan kan dat ook, want onze vernieuwde menukaart bevat ook een 5-gangen tapas verrassingsmenu.

Verder is onze High tea nog steeds overheerlijk met eigen gebak en sandwiches. En nieuw deze zomer zijn onze High wine, de ijsgerechten op de lunchkaart en onze fruitverse smooties! U bent van harte welkom!

Klik hier om de nieuwe menukaart te bekijken.

LF2018 Informatiepunt