Nieuws

 

Midwinterverhalentocht 27 januari 2019

Midwinterverhalentocht 27 januari 2019 

Na het succes van de afgelopen jaren heeft het team van it Pottebakkershûs opnieuw een aantal verhalenvertellers bij elkaar gebracht.

Kaarten en info bij Restaurant It Pottebakkershûs 0515-541900 of via info@itpottebakkershus.nl

 

VACATURE MEDEWERKER KEUKEN en BEDIENING

Restaurant “It Pottebakkershûs” in Workum biedt, naast culinair genieten, mogelijkheden om een feest of andere bijeenkomst te organiseren in haar groepsruimte "In de Pottenbakkerij".

 

Workshop pottenbakken met als afsluiting een uitgebreide high tea

Wilt u een dagdeel vullen met een origineel  programma voor bijvoorbeeld een aantal vriendinnen, collega’s of familie. Dan hebben wij voor u een leuke mogelijkheden!

 

NIEUW! Bij ons nu groepsaccomodatie voor 55 personen

Bij It Pottebakkershûs, aan de achterkant met landelijk uitzicht.

Nieuws

2 mei 2018

NIEUW! Bij ons nu groepsaccomodatie voor 55 personen

Een familiefeest vieren of een personeelsfeest organiseren, wij regelen het voor u.

Kortgeleden is onze pottenbakker die in de pottenbakkerij gevestigd was aan de achterkant van het diepe pand gestopt en is er een prachtige ruimte tot ongeveer 50 personen vrijgekomen. Wij kunnen er koffie met gebak of lunch en diner serveren en noemen het “In de Pottenbakkerij”

Deze ruimte is uitermate geschikt voor grotere groepen, met rolstoelvriendelijke ingang aan de zijkant van het pand. Bovendien is Workum een ideale plek voor unieke dagjes uit.

Wij zijn gevestigd op de Merk en daarom op loopafstand van verschillende culturele bezienswaardigheden waaronder het Jopie Huisman museum en tegenover Oudheidkamer Warkums Erfskip en schuin tegenover de St.  Gertrudiskerk.

 Vraag ons voor  meer informatie en arrangement op maat.

LF2018 Informatiepunt